Jump to content

M-a

Members
  • Posts

    266
  • Joined

  • Last visited

Status Updates posted by M-a

  1. Hey Sheryl! I'm a part time heeler. What about you? I work on a psychiatric ward here in Sweden.

  2. Så härligt att ha någon att prata med om ämnet :-D Du kommer kanske ångra att du anmälde dig frivilligt ;-) Såg att du har det mesta i skoväg, föredrar du någon speciell typ av sko? Ja, jag gillar fetish-kläder och andra "relaterade" saker :-)

  3. 29 sidor och så många läckra skor! Väldigt avundsjuk på en hel del av dom (och även på benen... Tänk om mina såg ut sådär..) Får man fråga varifrån du brukar shoppa? Är det oftast ebay som gäller? Haha ja jag såg nu att den var gammal och att du varit medlem väldigt många år, det KAN förklara saken ;-) Nej, jag tror inte att jag har några kompisar alls som älskar skor.. De kan visserligen säga att mina är snygga och så men de måste alltid tillägga något i stil med "men jag skulle aaaldrig få för mig att försöka gå i såna" och sen kan dom skaka lite på huvudet i förundran över hur lyrisk jag är över ett nytt par ;-) Jag är dessutom ett fan av lack, läder m.m. vilket inte många förstår heller..

  4. Att leta igenom alla dina inlägg efter en bild var mer än jag klarade av tydligen :-P Jag har aldrig varit in på thefashionspot... Är forumet bra? (Dum fråga iom att du uppenbarligen är där mkt...) Såg i "lära-känna-varandra-tråden" att vi är ungefär lika gamla, men sen såg jag i din statistic att det inte alls stod samma sak :-) Hur som helst, jättekul att vi är fler svenskar härinne, jag har ingen i min omgivning (varken män eller kvinnor) som delar mitt intresse så jag behöver verkligen folk att prata av mig med ;-)

  5. De är faktiskt (hör och häpna!) köpta på dinsko! Vet inte om länken funkar men testar iaf http://dinsko.se/Dam/Kampanj/Pumps-1.aspx?art=249392 Förresten, har du gjort någon tråd med bilder på dig i klackar? Jag har fått höra att om det finns någon man som är snygg i klackar så är det du och jag måste väl erkänna att jag är nyfiken ;-)

×
×
  • Create New...

Important Information

By using High Heel Place, you agree to our Terms of Use.