Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
luketheduke8

problem with chrome

Question

5 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
On 28/10/2016 at 0:34 PM, luketheduke8 said:

I seem to be unable to reply to messages in chrome when I click the reply text button it goes grey and doesn't load

any ideas why?

Capture.PNG

Interesting!! I'm assuming your using Windowz. What version? Also, you may want to see if you have the latest version of chrome for your Windowz. I haven't had any problems with it although I'm using Linux and Chromium. My reply to you is an example.

Edited by Heelster
correction and addition.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I am posting this with Windows 10 and Google Chrome. The Submit Reply is a Dark Grey and active. Even with no text entered. I cannot imagine what the issue is.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

its very strange been trying to work out why, if I'm incognito mode It comes up, and also with ie and the edge. but if I'm in normal chrome mode dark grey as before.

I'm not to bothered ill use ie instead for here

what ever it was the gremlins must of run away as its working again :)

thank you for your help

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Chrome... Ergh.... Fast because all the functionality was removed...

I've yet to find a reason to stop using firefox after 20 years, but I do keep repeatedly finding reasons not to use Chrome or Explorer.

Thats not an opinion, thats just the exeriences my customers and I have regularly.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  



×