Jump to content

Cl0setheels

Members
  • Posts

    507
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    7

Status Updates posted by Cl0setheels

  1. Hoihoi, Bedankt voor je berichtje! :)

  2. Thank you for your kind comment! :)

  3. Hello Warren, i just tried to reply to your message but the board said it was unable to.

  4. Leuk dat je vriendin er zo mee omgaat! :) Ik mag ook zeker niet klagen, altijd er leuk om met die vriendin te gaan shoppen. :)

  5. Als ik in een 'gekke' bui ben dan pas ik nog wel eens in de winkel. Maar moet wel een winkel zijn waar het onopvallend kan. Laatste keer was bij de schoenenreus, het was er rustig dus kon m'n gang gaan. In m'n favoriete van Haren hebben ze paskamers dus kan ik ook rustig passen. De verkoopsters kennen me inmiddels dus die zijn ook erg behulpzaam, ze vinden het wel leuk blijkbaar. :P Ik zou er wel op buiten willen lopen, maar heb er het lef niet voor en in m'n eigen woonplaats lijkt het me niet verstandig in verband met werk/collega's enz. Je vriendin weet er dus van? :)

  6. Vanaf vrij jong had ik al interesse in pumps. Toen ik uit huis ging in september 2005 begon er pas de mogelijkheid te komen om zelf hakken te kopen. Toen heeft het nog een half jaar geduurd voor ik het heb aangedurft om m'n eerste paar te bestellen. Draag nu zo'n 4 jaar hakken, maar alleen thuis of bij een goede vriendin thuis. Ik had het eerste jaar ook iets van 4-5 paar, maar als je eenmaal wat meer lef krijgt dan gaat het hard. ;) Ben echt een hakken junkie inmiddels. :P

  7. Ik kom ook niet zo vaak in Amsterdam. Ben er soms voor m'n werk. En als ik dan zonder collega ben dan ga ik als ik klaar ben na het werk er wel eens shoppen. Ik heb vooral pumps, gewone dichte en peeptoes. Ik ben ook wel erg kieskeurig. Ik weet niet of je hotshoeshots kent? Daar staat m'n hele verzameling op. Hoe lang draag je al hakken? :)

  8. Hey Diablo, In de nieuwendijk zitten best veel schoenenwinkels met leuke hakken! Als je de andere kant op gaat, de kalvestraat in en dan verder door naar achteren loopt zitten ook nog veel winkels. O.a. Sacha als ik me niet vergis, die hebben ook hakken tot maat 42. Ik heb er toen de sneakerpumps gekocht en die waren er iig tot 42.

  9. De eerste vriendin die het wist heeft het uit me gezeurd :P Ze wist dat ik iets verborgen hield maar wist niet wat. Ze wist dat ik zwak heb voor hooggehakte dames. Na twee weken raden en zeuren was ze er achter. Daarna is het een beetje in een stroomversnelling geraakt en heb ik het twee andere vriendinnen verteld. De vriendin waar ik mee ga winkelen is zelf ook helemaal hakken gek dus altijd erg leuk om te winkelen. We hebben ook de zelfde smaak. Ik heb maat 41 dus kan in de meestel winkels nog prima terecht. M'n favoriete winkel is van Haren, bij een van de filialen in de buurt hebben ze een paskamer dus kan daar rustig van alles passen. De verkoopsters kennen me daar inmiddels wel dus hoef ook niet meer te doen alsof ze niet voor mezelf zijn. Ze hebben me een keer 'betrapt' in de paskamer. Ze deden er heel luchtig over en ze zijn erg behulpzaam. Ik zou wel op hakken naar buiten willen gaan maar het lijkt me niet zo verstandig.

  10. Wel leuk dat je het je vriendin hebt verteld. Maakt het toch wel wat gemakkelijker. Ik ben zelf nog niet buiten geweest op hakken. Heb tot nu toe alleen de moed gehad om zelf te gaan shoppen voor hakken. Eerder werd ik meegesleept door een vriendin die het weet, maar durf nu ook zelf. Maar me er mee vertonen durf ik nog niet. :)

  11. Heyhey, Nooit echt over nagedacht ten opzichte van anderen landen. Maar het is 'lastig' omdat de maatschappij toch wel erg judgemental is. Heb het nog niet aangedurft om op hakken naar buiten te gaan. Neem aan dat je zelf ook hakken draagt? :)

  12. Beautiful picture! :)

×
×
  • Create New...

Important Information

By using High Heel Place, you agree to our Terms of Use.